ZIMOVANJE 2019

 

ZLATIBOR

 

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja, štitaste žlezde, bolesti srca i anemije. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka.
Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, koji ima tri staze i moderan šestosed.
Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.).
U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije. Predlažemo da posetite sledeća mesta i zagolicate svoju maštu prirodnim i kulturnim lepotama ovog kraja. Nećemo Vam otkriti baš sve...

  

 

Hotel Mona ****

 

 

CENOVNIK

 

Hotel Zlatibor Mona, nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica - Jadran. 
Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. 
Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, kongresni centar, wellness i raznovrsna ponuda soba i apartmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru.

 

OPŠTI USLOVI PRODAJE:

 • Boravišna taksa iznosi 120 RSD dnevno po osobi, a osiguranje 20 RSD dnevno po osobi i nisu uključeni u cenu
 • Deca do 7 godina starosti ne plaćaju smeštaj u pratnji dve odrasle osobe
 • Deca uzrasta od 8 do 12 godina plaćaju 1.400,00 RSD u pratnji dve odrasle osobe za uslugu noćenja sa doručkom
 • Za boravak od 4 noći ili duže odobravamo 10 % popusta
 • Stariji od 60 godina imaju pravo na 20 % popusta za boravak 4 noći ili duže. Popusti se ne mogu sabirati.

 

TIPOVI SOBA:

Standardne sobe: TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Porodične sobe i apartmani: TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Porodične sobe (24-27 m2): jedna prostorija, dva kreveta ili francuski krevet, pomoćni krevet dimenzija standardnog kreveta.
Superior sobe (cca 29 m2): nalaze se u novom delu hotela, sobe su najkomfornije sa novim nameštajem i luksuznim kupatilima.
Apartmani (cca 40 m2): dnevni boravak i spavaća soba međusobno spojene vratima.
Apartmani klasik (cca 30-40 m2): dnevni boravak, spavaća soba međusobno spojene vratima.
Apartman MONA (cca 50 m2): luksuzni apartman, dnevni boravak i spavaća soba međusobno spojene vratima.

Postoje sobe koje mogu da prime kućne ljubimce i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

 

 

 

 

 

Hotel Palisad ****

 

 

CENOVNIK

 

Hotel Palisad smešten je na 1000m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga. Bogatstvom svoje ponude, kvalitetom usluge i autentičnim šarmom kroz iskustvo dugo skoro pet decenija značajan je faktor za razvoj kongresnog, sportskog i turizma uopšte na našoj najlepšoj planini.

Kako bi opravdali poverenje svojih gostiju i učvrstili lidersku poziciju u prethodnom periodu učinjeni su veliki koraci u cilju poboljšanja smeštajnih kapaciteta i unapređenju usluge. U periodu rekonstrukcije hotela izgrađen je novi smeštajni A-blok, novi kongresni i wellnes centar, adaptiran je pansionski restoran, noćni klub, hol i smeštajni B-blok i Depandans.

Novi Hotel Palisad uz spoj istočnjačke tradicije i zapadnjačke elegancije svojim posetiocima pruža kombinaciju sofisticiranosti i komfora.

Relax & Beauty centar hotela Palisad na raspolaganju gostima nudi đakuzi kadu, finsku saunu, teretanu, masaže i kozmetički salon.

 

 

Klub Satelit ****

 

 

CENOVNIK

 

Klub Satelit se nalazi u Zlatiboru i nudi prijatan boravak u elegantnom okruženju. Raspolaže izvanredno opremljenim smeštajem i modernim spa centrom. Posluga u sobi dostupna je 24 sata dnevno.

Sadržaji za opuštanje uključuju saunu i natkriveni bazen sa hidromasažnom kadom za 6 osoba. Profesionalna usluga masaže takođe je u ponudi. Gosti mogu vežbati u fitnes centru i opustiti se u ukusno uređenim sobama i mirnom ambijentu.

Izvrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje služe se u restoranu kluba Satelit. Gostima je na raspolaganju i funkcionalna banket sala.

Objekat poseduje bazen sa slanom vodom temperature od oko 31-32 stepena Celzijusa.

 

Apartman -VIP 1-Apartman sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem i plazma TV. U dnevnom boravku se nalazi trosed koji se razvlači + garnitura za sedenje ( trosed, dvosed, fotelja ) i dva toaletna stočića.U njemu je TV plazma,DVD i telefon. Apartman poseduje komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima). Dva kupatila sa tuš kabinama. Nalazi se na prvom nivou - 5 stepenika od nivoa recepcije .

Apartman - VIP 2 -Apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim ležajem. U dnevnom boravku se nalaze dve ugaone garniture koje se razvlače , plazma tv, dvd,mini bar,telefon. U kupatilu je manja klasična kada. Jedan od osvetljenijih apartmana, obzirom da su u dnevnom boravku celom dužinom zida prozori. Do njega takodje vodi 8 stepenika. Apartman ne poseduje kuhinju. Gleda na skijalište Obudovica.

Apartman - VIP 3 -Do ovog apartmana vodi 8 polukružnih stepenika ( od recepcije do restorana ) + 19 stepenika ( iz restorana do apartmana).Apartman na prvom nivou ima dnevni boravak , u kome je ugaona garnitura koja se razvlači, plazma tv,dvd, komplet opremljenu kuhinju (električni šporet, frižider , sudopera ).Dnevni boravak je šestougaonog oblika sa tri veća prozora.Od tog prvog nivoa do drugog vodi 8 polukružnih stepenika.U tom delu je spavaća soba sa francuskim ležajem kao i kupatilo sa kadom. Soba i kupatilo su pod kosinom i imaju po jedan manji prozor.

A-01 Lux apartman:Apartman sa galerijom i sa dva francuska ležaja,pa je iz tog razloga predviđen za veće porodice. Drugi je po kvadraturi {posle VIP-a}. Od nivoa recepcije do apartmana ima 8 stepenika.U dnevnom boravaku se nalazi dvosed ( ne razvlači se ),fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočic,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider (kombinovani), sudopera sa pratećim delovima) .U spavaćoj sobi je jedan bračni ležaj,dok je drugi na galeriji + trosed na razvlacenje. U kupatilu je tuš kabina. Na galeriji nema prozora.Iz dnevnog boravka do galerije vodi 11 stepenika.

A-02 Lux apartman:Apartman Vip 2 ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem.Jedna soba je na prvom nivou , druga u nivou ispod ( suteren ).Do tog nivoa vodi 11 polukružnih stepenica.U dnevnom boravku je ležaj koji se razvlači. Apartman poseduje kupatilo sa tuš kabinom .Kao i svi drugi apartmani ima TV i mini bar.

A-06 Lux apartman:U dnevnom boravaku se nalazi trosed koji se razvlači, fotelja, plazma tv, dvd, mini bar, telefon, kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Apartman okrenut ka ulici iznad hotela. Kupatilo bez prozora, tuš kabina.

A-07 Lux apartman:Apartman sa terasom sa pogledom na skijalište Obudovica. U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači , dvosed (ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,toaletni stočić dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj,a u kupatilu tuš kabina.

A-10 Lux apartman:Dnevni boravak sa trosedom, koji se razvlači, plazma tv, dvd, mini bar,telefon. U spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, u kupatilu je tuš kabina. Gleda na baštu ispred hotela.

A-11 Lux apartman: U dnevnom boravaku se nalazi trosed, koji se razvlači , fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon,kao i komplet opremljena kuhinja (električni šporet, frižider,sudopera,mikrotalasna).U spavaćoj sobi je bračni ležaj i običan tv. Pod kosinom je spavaća soba. Spavaća soba i dnevni boravak imaju po jedan manji prozor.

A-13 Lux apartman:U dnevnom boravku se nalazi trosed, koji se razvlači , dvosed(ne razvlači se) i fotelja, plazma tv, dvd,mini bar,telefon ,dok je u spavaćoj sobi francuski ležaj. U dnevnom boravku balkonska vrata ( bez terase ), u sobi manji prozor. Manje kupatilo koje ima kosinu iznad tuš kabine.

Sobe standard 1/2: poseduju francuski ili odvojene ležajeve, LCD TV, DVD, mini bar, telefon, sef. Kupatilo je sa tuš kabinom.

* Promo room - odnosi se na sobe u potkrovlju br. 14, 15, 16.

  

 

 

 

 • Cene na bazi polupansiona i usluge korišćenja spa centra su iskazane prema zauzetosti po odrasloj osobi dnevno.
 •  Cena usluge noćenja sa doručkom niža je za 500,00 RSD po osobi dnevno od cene polupansiona.
 •  Doručak se služi sa izložbenog stola (ukoliko ima više od 20 gostiju), a večera se servira prema pansionskom meniju iz jelovnika na bazi ankete.
 • U cenu je uključeno korišćenje RENOVIRANOG zatvorenog bazena, saune i igraonice za decu.
 • Deca do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanima ili u sobama) imaju besplatan smestaj, uz doplatu obroka sa 50% popusta.
 • Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe, u slučaju da koriste zajednički ili poseban ležaj (u apartmanu ili u sobi) imaju besplatan smeštaj na bazi iste usluge uplaćene za odraslu osobu. Obavezno prezentovanje zdravstvene knjižice dece.
 •  Deca sa punih 12 godina i više, tretiraju se kao odrasle osobe.
 •  Doplata za pomoćni ležaj u dvokrevetnoj(trokrevetnoj) sobi za treću(četvrtu) odraslu osobu (stariju od 12 godina) na bazi polupansiona iznosi 3.690,00 RSD dnevno (i za datu doplatu važe akcija „ gratis dani“).
 •  Usluga doručka, ručka ili večere po izboru na licu mesta iznosi 770,00 RSD.

 

NAPOMENE:

 •  Boravišna taksa za odrasle (od 15 godina i više) iznosi 120,00 RSD po danu.
 •  Boravišna taksa za decu od 7 godina do 15 godina iznosi 60,00 RSD po danu.
 •  Osiguranje gostiju iznosi 15,00 RSD dnevno, a prijava gostiju 2,00 RSD i nisu uključeni u cenu.
 •  Za klijente koji nisu gosti objekta cena SPA usluga (bazen, sauna i ručak) u trajanju 4h iznosi 1.500,00 RSD po osobi.
 • Cena dnevnog odmora iznosi 50% od cene noćenja sa doručkom za sobnu jedinicu koja se koristi i ne uključuje obrok, ali uključuje korišćenje zatvorenog bazena, saune i igraonice.
 •  Maksimalan broj osoba u sobama je tri, a u apartmanima šest, u zavisnosti od starosne strukture gostiju.
 • Minimalan broj osoba u VIP apartmanu je dve.
 •  Za garantovanu rezervaciju gost je dužan da uplati avans od 30% od ukupnog iznosa predračuna, ostatak najkasnije 7 dana pred put.

 

NAČIN PLAĆANJA:
-Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a,

-Kreditnim karticama Komercijalne banke na 6 rata bez kamate

 

 

 Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije Eta tours otp 23/2018.

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg