Venecija - Verona - Lago di Garda  2018

 

30.04.2018. - 03.05.2018.

 

Autobusom 4 dana/ 1 noćenje

 

 venecija 2018

 

VENECIJA – Kraljica Jadrana, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika. Venecija je u srednjem veku bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je i poznat kao dugogodišnja prestonica nadasve čuvene Mletačke republike.Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji čine jedinstven urbani sklop…

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1. dan BEOGRAD
Sastanak putnika na parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ (bivši 25. maj) na Dorćolu oko 20:30 h. Polazak autobusa u 21:00 h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.


2. dan VENECIJA - LIDO DI JESOLO
Dolazak u luku Punta Sabioni u prepodnevnim časovima.Vožnja brodom od luke do istorijskog centra Venecije. Pešačko razgledanje grada: Tamnica u kojoj je bio zatočen Kazanova, Most Uzdaha, Vrata Venecije sa zaštitnim znakom grada – Krilati lav SvetogMarka, Duždeva palata – sedišta moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuvaju sabrana dela pesnika Petrarke, maketa broad Marka Pola, ronilačko odelo Leonarda Da Vinčija, Trg Sv. Marka, Bazilika Sv. Marka, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat… Šetnja kroz lavirint venecijanskih ulica do kanala Grande – most Rialto. Slobodno vreme. U popodnevnim satima transfer brodom do luke Punta Sabioni. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.


3. dan LIDO DI JESOLO – VERONA – LAGO DI GARDA
Doručak. Napuštanje hotela.Fakultativni odlazak u Veronu. Verona je administrativni centar regije Veneto, i posle Venecije jedan od najposećenijih gradova Severne Italije. Poznata je po Julijinoj kući, amfiteatru iz rimskog perioda, dobroj kuhinji i odličnom vinu. Po dolasku u Veronu pešačko razgledanje grada: glavni gradsk I Trg Bra, šetalište Liston, Arena, Korzo Mateoti, renesansni TrgE rbe, Stub srama, Piazza Signori, Danteov spomenik, Julijina kuća. Slobodno vreme.Nastavak putovanja do Lago di Garda, najvećeg jezera u Italiji. Poseta jednom od najlepših gradova na jezeru – Sirmione. Obilazak istorijskog centra grada: Zamak Skaligeri, Piazza Carducci, palata Callas... Slobodno vreme.Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.


4. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

 

TERMIN PUTOVANJA

SPECIJALNA PONUDA

CENA PO OSOBI

30.04. – 03.05.2018. 1. MAJ

59 €

79 €

Plaćanje se vrši po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate

 

NAČIN PLAĆANJA:
-Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje: Visa, Master, Maestro, Dina.
-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Eta tours-a.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema)
- Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u standardnim 1/2 i 1/2 +1 sobama u hotelu 3*
- Razgledanje prema program putovanja (pešačko razgledanje Venecije)
- Usluge predstavnika agencije- licenciranog vodiča
- Troškove organizacije i realizacije programa.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Povratnu kartu za brod na relaciji Punto Sabbioni-Venecija-Punto Sabbioni 15€, deca od 2 do 12 godina 10 €, deca od 0 do 2 godine gratis
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu, koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 0,70 € do 3 € po noći po osobi u zavisnosti od lokacije i kategorizacije hotela (plaća se u period od 15.06. do 15.09.)

 

DOPLATE:
• Doplata za jednokrevetnusobu 50% odcenearanžmana
• Doplata za dodatno sedište u autobusu 40 €

 

POPUSTI:
• Deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
• Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
Verona i Lago di Garda – 25 €/15 € deca

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj u hotelima u oblasti Lido di Jesolo, Brugnera, Noventa di Piave, Oderzzo, Treviso (Italija) sa 3 i 4*:

HOTEL TROPICAL 3* http://www.tropicalhotel.it/en/

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Hotel Tropical sa 3 zvezdice nalazi se na 1 minut hoda od besplatne private plaže u Lido di Jesolu. U ponudi su sezonski otvoreni bazen sa zagrejanom vodom i hidro masažna kada na krovu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.Sve sobe u hotelu Tropical su zvučno izolovane i nude klima-uređaj i TV.Sve sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Doručak na bazi švedskog stola hotela Tropical služi se u trpezariji sa staklenim zidovima kroz koje se pruža pogled na pešačku ulicu.
Sa krovne terase pruža se panoramski pogled na more.
Hotel nudi besplatno iznajmljivanje bicikala kojima se može stići do Trga Milano (Piazza Milano) za 2 minuta vožnje. Brodovi koji saobraćaju do Venecije polaze sa hotelske plaže. Parking u okviru objekta je besplatan.

 

HOTEL KENNEDY 3* https://www.hotelkennedy.org/en/
Hotel se nalazi u Lido di Jesolu, 50 m od private plaže, u blizini Trga Milano (Piazza Milano).
Hotel raspolaže sa recepcijom, snek barom – restoranom, parkingom, WI FI konekcijom u javnim prostorijama, bazenom.
Sve sob eimaju klima uređaj, terasu, SAT TV, sef, sopstveno kupatilo.
Doručak je na bazi švedsko gstola.

NAPOMENA: Raspored soba određuje isključivo recepcija hotela.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli u Italiji pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola. Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

 

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 23/2018.
Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br.30000005235, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

 

Cenovnik br. 1 od 14.04.2018.

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg