Putovanje Amsterdam bus 2018

 

 06.04 – 13.04. 2018.

27.04 – 04.05.2018.

  8 DANA/BUS/HOTEL 

 

 

amsterdam

 

Plan i program puta:
1. dan: Beograd
Sastanak grupe u popodnevnim časovima i polazak autobusa u 17h sa parkinga OTC Buvljak. Kupimo putnike u Novom Sadu i Subotici, a zatim nastavljamo putovanje preko Mađarske i Austrije.


2. dan: Minhen
Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Upoznajemo bavarsku prestonicu, uživamo u atmosferi severne Evrope… Preporučujemo da probate kobasice i pivo, posetite Hitlerovu pivnicu Hofbrojhaus, prošetate Engleskim parkom ili se stopite sa ostalim turistima na Marienplatzu, glavnom gradskom trgu…U večernjim časovima krećemo put finalnog odredišta – Holandije…Noćna vožnja.


3. dan: Amsterdam
Po dolasku u Amsterdam u prepodnevnim časovima počinjemo da se utapamo u atmosferu najliberalnijeg grada na svetu. Šetaćemo centralnim gradskim ulicama: Trg Dam, Nacionalni spomenik, Kraljičina palata, Nova katedrala, crkva Sv. Nikole, Red Light District, Leidseplein. Čekiramo se u hostel i u popodnevnim satima odlazimo na fakultativnu vožnju brodićem kanalima i upoznajemo Amsterdam iz drugog ugla. U večernjim časovima obilazimo neke od mnogobrojnih barova i klubova. Noćenje.


4. dan: Amsterdam
U prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede: vetrenjače, radionica sira, izrada klompi i porcelana. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi Noćenje.


5. dan: Amsterdam
Slobodan dan u Amsterdamu ili odlazak na fakultativni izlet “Velika holandska tura“. Punimo baterije obilazeći Ševeningen – najpoznatije kupalište na Severnom moru, Hag – rezidencijalni grad kraljevske porodice, luku Roterdam sa svojom modernom arhitekturom. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam. Slobodno vreme. Noćenje.


6. dan: Amsterdam
U prepodnevnim satima pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan do polaska za Beč u popodnevnim satima. Predlažemo posetu muzejima Rijks ili Van Gogh. Noćna vožnja…


7. dan: Beč
Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Napravićemo pauzu od 9 sati za upoznavanje glavnog grada Austrije –Ringstrasse, Katedrala Sv. Stefana, Hofburg, Rathaus, Parlament. Slobodno vreme za šetnju glavnim gradskim jezgrom ili odlazak u neku od bečkih pivnica ili restorana. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja…


8. dan: Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.

 

 

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA  199€ 

Za studente uz indeks ili za uplate od minimum 50€ do 02.12.2017. cena iznosi 189€.

Nakon 02.12.2017. cena se uvećava za 20 €.

 

 amsterdam

 

SMEŠTAJ:
1) Hotel Ibis Budget 2+*superior u Amsterdamu – u blizini aerodroma Shipol. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom (metro-voz) kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.

 

Aranžman obuhvata:
– prevoz autobusima turističke klase (tv, audio i video oprema, klima) na navedenim relacijama
– 3 noćenja u Hotelu Ibis Budget 2+* u 1/3 sobama.
– stručno vodjstvo puta
– obilasci prema programu
– organizacija

 

Aranžman ne obuhvata :
– međunarodno putno osiguranje
– fakultativne izlete
– doplata za 1/2 sobu – 10 eura po osobi po noći
– hranu
– individualne troškove putnika
– Ulaznice za muzeje

 

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Vožnja brodićem – 15€
– Velika holandska tura ( Hag + Roterdam ) – 25€
– Zaanse Schans i Volendam – 20€

 

Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
1. GOTOVINOM: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama zaključno do 15 dana pre putovanja
2. ČEKOVIMA: 30 eur prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez doplate na deo koji se plaća odloženo). Poslednji ček najkasnije do 2 meseca nakon povratka sa putovanja:
3. PLATNIM KARTICAMA: (Visa, Dina, Master, Maestro) – u poslovnici agencije.
4. KREDITNIM KARTICAMA KOMERCIJALNE BANKE (Visa, Master):
– Celokupan iznos do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za direktne uplate u poslovnici agencije u Beogradu.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije organizatora otp 615/2010. 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg