Putovanje Amsterdam Avio 2018


07.03.2018. – 11.03.2018.

5 dana/avio

 

amsterdam 

 

Plan i program puta:
1. dan: Beograd – Amsterdam
Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla ili na dogovorenom mestu i transfer do odlaznog aerodroma (Budimpešta, Temišvar, Sofija, Niš…) Let do Amsterdama, transfer do smeštaja. Nakon smeštanja u sobe i kratkotrajnog odmora, krećemo sa upoznavanjem najliberalnijeg grada na svetu, pokušavajući da se stopimo sa energijom preko 170 različitih nacija, koje svakodnevno uživaju u neverovatnoj energiji Amsterdama. Obilazimo glavne gradske trgove, Dam square i Leidseplein, slikamo se ispred Kraljevske palate i muzeja Rijks, divimo se fantastičnoj arhitekturi grada, šetamo kanalima i kroz čuveni ”Red light district”… Po završetku obilaska, uživamo u mnogobrojnim holandskim specijalitetima i svetski poznatim holandskim pivima. Slobodno vreme. Noćenje.


2. dan: Amsterdam
Slobodno vreme ili fakultativna vožnja brodićem kanalima grada, sa kojih se pruža pogled na Amsterdam iz potpuno drugačijeg ugla. Saznaćemo sve o istoriji i ”Zlatnom dobu” Amsterdama, bićete iznenadjeni kada čujete koji tip gradnje se koristio za izgradnju nekih od najvećih atrakcija grada, zaprepastiće vas priča i sudbina čuvene jevrejske devojčice Ane Frank i njene porodice… Po završetku vožnje, preporučujemo posetu muzejima Rijks i Van Gog, u kojima možete uživati u raznim delima najpoznatijih svetskih i holandskih slikara i umetnika, kući Ane Frank, Rembrandtovom muzeju ili možda Heineken experience-u, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare, a sada predstavlja muzej jednog od najvećih globalnih brendova – Heineken-a! Oni koji žele da uživaju u danu, najbolje će to učiniti u Vondel parku, mestu gde se turisti osećaju kao Amsterdamci. U večernjim časovima, slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih amsterdamskih klubova, diskoteka ili barova. Noćenje.


3. dan: Amsterdam – Roterdam
Slobodno vreme za istraživanje grada ili fakultativni odlazak vozom do Roterdama, najveće evropske luke, grada u potpunosti različitog od Amsterdama, koji svojim gradjevinama i najrazličitijim zgradama podseća na grad iz SI-FI filmova iz budućnosti…Prošetaćemo centrom grada, posetiti čuvene Kijk-Kubus, blok zgrada u obliku kocki, slikati se kod Erazmogov mosta i uživati u virtuelnoj realnosti ovog modernog, šljaštećeg grada. Slobodno vreme možete iskoristiti i popeti se na preko 100m visoki Euromast toranj sa koga se ceo Roterdam pruža kao na dlanu. Povratak u Amsterdam. Uveće obavezno posetite Rembrandt plein, trg na kome se svakodnevno skuplja mnoštvo mladih, koji ujednom, poput Leidsepleina, predstavlja centar noćnog života Amsterdama. Slobodno vreme. Noćenje.


4. dan: Amsterdam
Slobodan dan ili u prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede. Posetićemo radionicu za izradu klompi, porcelana i dijamanata, uživati u ukusima raznih holandskih sireva, slikati se kod vetrenjača..Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej. Slobodno vreme za fotkanje, kafu, šetnju pored jezera. Obavezno probajte čuveni stroopwafle. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi Noćenje.


5. dan: Amsterdam
U jutrnjim časovima krećemo put aerodroma. Povratak za Beograd, gde sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.

 

 CENA – 319€


Za uplate u celosti do 10.02. cena iznosi 299€.

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen.
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:
– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke  za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.
(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacijena destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

 amsterdam

 

SMEŠTAJ:
AMSTERDAM: Smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior u Amsterdamu – u blizini aerodroma Shipol. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom bus ili (metro-voz) kojim se za 20 minuta dolazi do železničke stanice.

 

Cena aranžmana obuhvata:
– avio prevoz na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd, sa svim taksama
– Ručni prtljag u avionu (do 10 kg)
– smeštaj u hotelu u širem centru Amsterdama na bazi 4 noćenja u 1/3 sobi i 1/4 sobama. Svaka soba ima zasebno kupatilo.
– stručno vodjstvo puta
– razgledanje Amsterdama sa stručnim vodičem
– troškove organizacije putovanja

 

Cena aranžmana ne obuhvata:
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– fakultativne izlete
– doplatu za prtljag (torba za check in) do 15 kg – 50 eur, do 20kg -60eur
– doplata za 1/2 sobu – 30eur po osobi duž celog aranžmana
– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
– individualne troškove putnika
– hranu

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije organizatora otp 615/2010. 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg