Putovanje Prvi Maj Grčka 2018

 

 SOLUN - METEORI - PARALIJA

 

27.04.2018 – 02.05.2018

 6 DANA / 3 NOĆI AUTOBUSOM 

 

paralija-crkva.jpg Paralia se nalazi u podnožju planine Olimp 6 km udaljena od grada Katerini. Prelepa duga pešcana plaža i veliki broj prodavnica, restorana, taverni, barova i nocnih klubova zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih turista. Zaljubljenike u kupovinu grcki trgovci ce sigurno privuci bogatom ponudom suvenira, nakita, krzna, odece. Ovo turisticko mesto posecuje veliki broj turista iz gotovo svih delova sveta a tokom prvomajskih praznika posecuju je turisti iz balkanskih zemalja u potrazi za odmorom. Fenomenalan je osecaj kupati se u Egeju a gledati najviše vrhove planine Olymp koji budu u ovo doba godine okovani snegom, takav ugodaj vam pruža ova naša ponuda.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN.– BEOGRAD - PARALIJA – Sastanak grupe u 18:30 na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta tzv. buvljaka. Polazak za Paraliju u 19:00. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa više usputnih pauza radi odmora i graničnih formalnosti.

 

2.DAN. PARALIJA - Dolazak u Paraliju u jutarnjim časovima, smeštanje u apartmane. Dan predviđen za odmor i uživanje u peščanim plažama Paralije kao i lepotama Egeja. Noćenje.

 

3.DAN. PARALIJA – SOLUN – Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Soluna. Panoramsko razgledanje grada, Bela Kula, spomenik Aleksandru Makedonskom, Trg. Sintrivanija, Galerijusov Slavoluk, Rotonda, trg. Aristotelis, odlazak do Srpskog Vojničkog Groblja Zejtinlika. Nakon toga poseta crvke Sv. Dimitrija, zaštitnika grada. Slobodno vreme do polaska za Paraliju. Dolazak u Paraliju. Noćenje.

 

4.DAN. PARALIJA – METEORI - Fakultativni odlazak do manastirske oblasti Meteora, koji su smešteni u neposrednoj blizini grada Kalambaka. Poseta radionici ikona u podnožju manastirskog kompleksa. Nakon toga panoramsko razgledanje 6 manastira i poseta manastira Veliki Meteor, najveći i najznačajniji manastir, čiji jedan od ktitora potiče iz carske loze Nemanjića. Nakon obilazaka, pauza u podnožju stena meteorskih u lokalnom restoranu za odmor i osveženje. Vožnja do klanca Tembi. Poseta crkve Sv. Petke i Afroditinih izvora. Povratak u Paraliju u popodnevnim časovima. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Grčko veče. Noćenje.

 

5.DAN. PARALIJA – BEOGRAD – Napuštanje smeštajnih jedinica. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Planiran polazak u 17h. Dnevna i noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

6.DAN. BEOGRAD – Planiran dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA 95 €

PROMO CENA 65 €

- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan plaćanja-

 

 

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a


ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- Smeštaj uapartmanima u Paraliji na bazi tri noćenja
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• Troškovemedjunarodnogputnogzdravstvenogosiguranja
• Individualne troškove putnika
• Doplataza jednokrevetnu sobu –rezervacija se radi isključivo na upit.
• Fakultativne izlete:
- Meteori - 25 eura
- Solun - 15 eura
- Grčko veče - 25 eura

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA: Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim apartmanima na osnovu raspoloživosti.Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

 

Vila Hariklia
nalazi se u Paraliji na 60 m od plaže, ima izuzetnu poziciju jer se nalazi u drugom redu kuća od mora, u blizini crkve I samog centra. Poseduje 1/2 i 1/3 sobe sa tuš kabinom, tv-om, kuhinjom…ne poseduje peškire!!


Apartmani Minas
Smeštaj je apartmanskog tipa. Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, TV-a, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posuđe) i balkona.Udaljen je od obale 80 metara i nalazi se središnjem delu Paralije. Sva studia opremljena su klima uređajima, čija upotreba nije uključena u cenu aranžmana.


Vila Simos
Trospratna kuća, koja se nalazi u centru Paralije , na oko 150 m od mora.
Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i manji balkon ili manju terasu. Usluga: najam.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka od 09:00 časova. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih apartmana.


NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Felix Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 60 prijavljenih putnika.

 


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZATORA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 23/2018


Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000005235, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

 

Cenovnik br. 1 od 18.02.2018.

 

 

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg