Letovanje Crna Gora Petrovac 2019

 

 

HOTEL EL MAR 2* ( ex BIG ENEX)

 

Hotel „EL MAR“ 2*- nalazi se u samom centru Petrovca (pored hotela Castellastva). Nalazi se na oko 250 metara od mora i centralne plaže, a blizu je i poznata plaža Lučica koju turisti vole ... Hotel ima predivnu baštu za sedenje i opuštanje pod stablima maslina. Sobe su 1/2, 1/3, 1/4.Svaka soba ima određeni broj ležaja, sopstveno kupatilo, tv prijemnik, frižider, klima uređaj (koji se ne doplaćuje posebno) i zasebnu terasu sa koje se i ulazi u svaku sobu. Neke od soba imaju mini kuhinju (dve ringle, sudopera). Ishrana je na bazi polupansiona, klasično usluživanje (večera je kompletan obrok, uvek ide supa/čorba, glavno kuvano jelo /izborizmeđu 2 jela/, salata, hleb i dezert u vidu slatkiša ili voća). 

 

Cene su izražene u eur po osobi na bazi 9 noćenja / 10 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

17.06.

26.06.

26.06.

05.07.

05.07.

14.07.

14.07.

23.07.

23.07.

01.08.

01.08.

10.08.

10.08.

19.08.

19.08.

28.08.

28.08.

06.09.

06.09.

15.09.

1/2 std
PP                    
1/3, 1/4 std PP                    

 

AUTOBUSKI PREVOZ:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko sekretarijat za saobraćaj i gradska uprava ne donesu u međuvremenu odluku o promeni mesta polaska autobusa za vanlinijski prevoz).
Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera: iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 17:00 - doplata 20 eur, iz Vršca - parking 
hotela “Srbija” u 17:00 - doplata 20 eur, iz Pančeva - parking ispred vatrogasnog doma u 18:00 - doplata 15 eur, iz Zrenjanina - parking autobuske stanice u 17:00 - doplata 20 eur. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika.
Povratak iz Petrovca je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u večernjim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se 
kod predstavnika agencije/ inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.
Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava
pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

 

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
Povratna karta (RT): Odrasli - 35 eura ; Deca - 25 eura / Jedan pravac (OW): 30 eura
Cena autobuskom prevoza za odrasle - povratna autobuska karta iznosi 35 eur, a za decu do 12 godina povratna karta je 25 eur. 
Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 25 eur, za sve putnike (za odrasle i za decu) . 
Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan -Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta). Putovanje magistralnimputem Beograd – Petrovac, sapovremenimpauzama i sakupljanjemputnika prema najavi. Noćnavožnja.
2. dan - Dolazak u Petrovac u prepodnevnimsatima i smeštaj u sobe (najranije od 14:00). Slobodnovreme i boravak.
2-10.dan-Boravaknabaziizabraneuslugeu hotelu “El Mar” 2* na bazi 9 polupansiona, prema programu.
11.dan -Napuštanje soba najkasnije do 09:00 h. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju (a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).
12.dan – Dolazak u Beograd u ranimjutarnjimsatima. Krajusluge.

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu “El Mar” u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 9 polupansiona (doručak i večera), organizaciju aranžmana.


ARAMŽMAN NE OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Petrovac-Beograd, mesnu boravišnu taksu i osiguranje 
(plaća se na licu mesta - 1.5 eur po osobi po danu),putno-zdravstveno osiguranje, individualne troškove.

PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
- 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza plaća se prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge
- platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
- 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2018. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju

 

POPUSTI ZA DECU:
- dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
- dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
- prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, 
a drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%.
Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, 
plaća punucenu smeštaja

 

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
- putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
- predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
- putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u hotelu.
- jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, 
tehničkih mogućnosti u samom hotelu, letovalištu i regiji, kao i od drugih faktora.
- organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Crne Gore.
- putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
- organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
- organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak:putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
- maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice,
izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
- potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, kao i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, garancijom putovanja i putnim osiguranjem
- u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
- agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
- agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija, sajamskih popusta i specijalnih programa.

 

 


 

 

Hotel Palas 4*+

 

Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora na 50m od plaže.
Usluga: PP – polupansion (doručak/večera – švedski sto)
Smeštaj: 167 soba i 4 apartmana. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klimu, balkon, a većina je sa pogledom na more.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju,lift, klimatizovane društvene prostorije, internet centar na recepciji , wireless internet na svim javnim punktovima (recepcija, loby, bazen, restoran), restoran, aperitiv bar, pool bar,american bar, francusku terasu (na kojoj se u sezoni organizuju razne muzičke i tematske večeri), novootvoreni welness i spa koji u sastavu ima finsku saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, whirpoll i tuševe doživljaja, teretanu, otvoren i natkriven bazen, razne vrste masaža, a na raspolaganju su tereni za mini golf, stoni tenis, poligon za gađanje lukom i strelom ,poligon za boćanje i parking (koji se plaća).
Napomena: Hotel je delimično renoviran 2011.god (sobe) a kompletno sa welnessom u 2012. god.

 

Cene su izražene u eur po osobi na bazi 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

 1/2, 1/2+1 PB
PP                  

Aranžman može biti i 7 noćenja/8 dana, 14 noćenja/15 dana ili broj dana po želji

Doplate:
- Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u odnosu na cenu 1/2 sobe

- Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18 god. i 0,50€ za decu od 2-12 god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
- Za sobu sa pogledom na more iznosi 2€ po osobi i danu
- Za ručak iznosi 7€  po osobi i danu

Popusti:
- Deca do 2. god. – GRATIS

- Dete od 2-12 god. ako koristi zajednički ležaj ima popust 50%
- Dete od 2-12 god. ako koristi poseban ležaj ima popust 30%
- Dvoje dece od 2-12 god. ako koriste zajednički ležaj imaju popust po 50%
- Odrasla osoba u sobi na pomoćnom ležaju ima popust 10%

 

Hotel Castellastva 4*

Lokacija: Hotel se nalazi u raskošnom zelenilu u bujnom mediteranskom rastinju. Udaljen je 200 m od mora.
Usluga: PP – polupansion (doručak / večera – švedski sto)
Smešataj: Dvokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, klimu, balkon a većina je sa pogledom na more.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, aperitiv bar, TV salon, igraonicu, rekvizite za decu, spoljašnji bazen i sopstveni parking (koji se plaća).

Hotel je renoviran za sezonu 2015.

 

Cene su izražene u eur po osobi na bazi 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

 1/2
PP                  

Aranžman može biti i 7 noćenja/8 dana, 14 noćenja/15 dana ili broj dana po želji

Doplate:
- Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u odnosu na cenu 1/2 sobe
- Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18 god. i 0,50€ za decu od 2-12 god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
- Za ručak iznosi 7 €  po osobi i danu
NAPOMENA: U hotelu nema mogućnost pomoćnog ležaja

Popusti:
- Jedno dete od 2-7. god.u pratnji 2 odrasle osobe – GRATIS
- Dete od 2-12. god. u pratnji 1 odrasle osobe ima  popust 30%

 

 

Hotel Vile Oliva 4*+

 

Lokacija: Nalazi se na 80 m od plaže. Hotelsko turistički kompleks se prostire na 11 000 m2  mediteranskog parka sa 140 stabala svetog drveta maslina koje su stare i preko 450 godina.
Usluga: PP – polupansion (doručak/večera – švedski sto)
AI- all inclusive (doručak, ručak, večera-švedski sto) AI koncept podrazumeva: ručak na švedskom stolu, popodnevnu užinu, nacionalna pića (rakija, vino, pivo, čaj, voda i sokovi) u neograničenim količinama u restoranu (10-23h) i na bazenu hotela (10-18h).
Smeštaj: 152 sobe i 72 apartmana od toga u centralnoj hotelskoj zgradi nalaze se 7 apartmana i 54 dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem, a u samim Vilama 65 apartmana i 98 dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem. Svaka soba/app ima kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, mini bar i balkon.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, restoran, biznis centar, suvenirnicu, dečija igraonica, aperitiv i cafe bar, šank bar, otvoren i zatvoren bazen za odrasle i otvoren i zatvoren bazen za decu, sa ležaljkama i suncobranima, bazen sa hidromasažom, saune, masaže, dečije igralište i garaža koja se naplaćuje.
Napomena: U cenu je uračunato korišćenje ležaljki i suncobrana na bazenu. Glavna zgrada je kompletno nova, završena za sezonu 2013, a vile renovirane za sezonu 2014

 

Cene su izražene u eur po osobi na bazi 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

1/2, 1/2+1 standard vile PP                  
1/4 app duplex vile PP                  
1/2, 1/2+1 superior vile/hotel PP                  
Superior app hotel max 4 osobe PP                  

Aranžman može biti i 7 noćenja/8 dana, 14 noćenja/15 dana ili broj dana po želji

Doplate:
- Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u odnosu na cenu 1/2 sobe
- Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18 god. i 0,50€ za decu od 2-12 god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
- Za AI iznosi 10€ po osobi i danu, za decu od 2-12. god. 5€
- Za dečiji krevetac iznosi 7€ po danu
NAPOMENA:
- U cenu je uključeno korišćenje suncobrana i ležaljki oko bazena kao i korišćenje spa centra osim usluge masaže    

Popusti:
- Deca do 2. god. – GRATIS
- Drugo dete od 2-12 godina na zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe GRATIS
- Dete od 2-12. god. ako koristi poseban ležaj u pratnji dve odrasle osobe u sobi ili app ima popust 50%
- Dete od 2-12. god. ako koristi poseban ležaj u pratnji jedne odrasle osobe u sobi ima popust 30%
- Dvoje dece od 2-12. god. u pratnji dve odrasle osobe u sobi ili app imaju popust po 50%
- Dvoje dece od 2-12. god. u pratnji jedne odrasle osobe u sobi ili app imaju popust po 30%
1/4 apartman mogu koristiti najmanje 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete
- Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi ili u 1/4 app ima popust 30%
- Treća i četvrta odrasla osoba u 1/4 app ima popust po 30%

 

 

Hotel Rivijera 4*

 

Lokacija: Nalazi se na 30 m od plaže. Okružen je borovom šumom, čempresima i zelenilom, naslonjen je na brdo.
Usluga: PP – doručak / večera – švedski sto
Smeštaj: 49 dvokrevetnih soba i 42 apartmana sa 252 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, SAT TV, telefon, internet, min bar, sef, klimu i balkon.
Sadržaj: Hotel poseduje pansionski restoran Amfora, bar Kralj Nikola i a la carte restoran Oliva. Od sportskih sadržaja ima tenisko igralište, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, kao i bazen na otvorenom sa jakuzzijem i vlastiti parking koji je obezbeđen 24 časa. Za decu je obezbeđen zabavni park sa drvenim rekvizitima, tobogani, kućice, stolice i stolovi.

 

Cene su izražene u eur po osobi na bazi 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

A 1 Lux (2+0)
PP                  

 

Cene su izražene u eur po studiju / apartmanu za 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

A2 (2+2) Junior suite PP                  
A2 Lux (2+2) Junior suite PP                  
B2 (2+2) app Porodična soba PP                  

Aranžman može biti i 7 noćenja/8 dana, 14 noćenja/15 dana ili broj dana po želji

Doplate:
- Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,50€ za odrasle, 1,00€ za decu od 12-18. godina i 0,50€ za decu od 2-12. godina po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)

- Dečiji krevetac - GRATIS

Popusti:
- Dete do 2. god. – GRATIS

- Dete od 2-5. god. ima 70% popusta  u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom  ležaju
- Dete od 5-12. god. ima 50% popusta  u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom  ležaju
- U studiju/app deca nemaju popust

 

 

Vila Vuković

 

Lokacija: Nalazi se na 100 m od plaže i gradskog šetališta neposredno uz hotel Vile Oliva.
Usluga: NA – Najam apartmana
Smeštaj: 4 apartmana. Apartmani se sastoje od 2 prostorije i imaju kupatilo, TV, klimu, balkon i zaseban ulaz. Prva prostorija je dnevni boravak sa trosedom, kuhinjskim blokom i trpezarijom. Druga prostorija je spavaća soba sa francuskim ležajem.
Spremanje apartmana i promena peškira je svaki dan. Zamena posteljine je svaki treći dan.
Sadržaj: Obezbeđen parking ispred apartmana.

 

Cene su izražene u eur po apartmanu za 10 noćenja / 11 dana

Termin

Smeštaj

Usluga

01.06.-11.06.

11.06.-21.06.

21.06.

01.07.

01.07.

11.07.

11.07.

21.07.

21.07.-31.07.

31.07.-10.08.

10.08.-20.08.

20.08.

30.08.

30.08.

09.09.

09.09.

19.09.

19.09.

29.09.

1/2+2 app MS
NA                  
1/2+2 app PB
NA                  

Aranžman može biti i 7 noćenja/8 dana, 14 noćenja/15 dana ili broj dana po želji

Doplate:
- Boravišna taksa , prijava i osiguranje  iznosi 1,50€ za odrasle, 0,50€ za decu od 2-12. god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
- Dečiji krevetac - GRATIS

Popusti:
- Deca do 2. god. – GRATIS  
- Dete od 2–12. god. ako koristi zajednički ležaj u pratnji četiri odrasle osobe – GRATIS - plaća samo osiguranje
- U apartmanima deca na posebnom ležaju: NEMAJU POPUST

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg