♥Toskana Dan Zaljubljenih 2 noći 2018♥

 

FIRENCA – PIZA - LUCA – SIENA - SAN ĐIMINJANO

 

14.02.2018 – 18.02.2018.

 AUTOBUSOM 5 dana / 2 noci

 

FIRENCA- Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri!
PIZA- Grad koji svi prepoznajemo po njegovom KRIVOM TORNJU…ali tu je i cuvena krstionica i mnoge druge znamenitosti na “polju cuda”…
LUKA-Za ovaj grad se moze reci da je jedan od najlepsih gradova regije Toskana.
SIENA-Poznata turisticka destinacija u regiji Kjanti,poznatoj po proizvodnji vrhovnih vina.
SAN ĐIMINJANO-Srednjovekovni grad koji je sacuvao duh 13. Veka i koga sa razlogom zovu “grad 100 tornjeva”.

 

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN: BEOGRAD
Skup putnika na parkingu Sava centar u 15:30h,polazak u 16:00h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora I graničnih formalnosti.


2.DAN : FIRENCA – MONTECATINI TERME
Planiran dolazak u grad renesanse, u Firencu u jutarnjim casovima( 5-09 h tehnička pauza ). Jedan od najposecenijih gradova sveta,koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujuci uzdizanju mocne bankarske porodice Medici. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim cuva najvece umetnicko blago sveta!Po dolasku obilazak:Piazza Santa Maria Novela,Piazza della Signoria,katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik,Ponte Vechio,Palazzo Uffici… Slobodno vreme do nastavka puta u Montecatini. Smestaj u hotel. Slobodno vreme za uzivanje u banji.Nocenje.


3.DAN: MONTECATINI-SIENA-S.ĐIMINJANO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta srednjovekovnom gradiću San Điminjano koji je očuvao svoj istorijski centar . Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”.Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije „Znameniti Trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvecernjim casovima.Slobodno vreme za uživanje u banji. Noćenje.


4.DAN: MONTECATINI TERME-LUCA-PIZA
Dorucak-Napuštanje hotela.Fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme.Nakon toga odlazak u jedan od najlepsih gradova regije Toskane Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme. U predvecernjim časovima povratak u Montekatini i nastavak puta za Srbiju..


5. DAN: BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

CENA ARANŽMANA 129€

PROMO CENA 89€

- plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate-

 Promo cena važi za uplate u celosti do 31.01.2018.  

 

NAČIN PLAĆANJA:
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

 

CENA ARANŽMAN OBUHVATA :
*Prevoz konfornim turističkim autobusom,
*Smeštaj na bazi 2 noćenja u Montecatiniju sa doručkom u hotelu 3* ili 4*
*Usluga predstavnika agencije/vodiča,
*Usluga lokalnog vodica u Firenci,
*Troškove realizacije programa.

 

CENA ARANŽMAN NE OBUHVATA:
*Fakultativne izlete.:Sijena i San Djiminjano -30 eura odrasli/15 eur deca do 12 god.
*Fakultativni izlet Luka i Piza -25 eura odrasli/10 eur deca do 12 god.
*Fakultativna šetnja “Upoznajmo Firencu” 10 eura/deca 5 eura(cena uključuje usluge lokalnog vodiča)
* Individualne troškove putnika
* Doplata za 1/1 sobu 45€
* Medjunarodno zdravstveno osiguranje
Turistička taksa koja se plaća na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu.

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.
Hotel Europa 3* www.hoteleuropaonline.com nalazi se u Montekatiniju blizu termalnih izvora. Sadrži, restoran, lift, teretanu, baštu, parking. Sobe su 1/2 i 1/2+1 sa kupatilom (tuš/wc), tv-om, telefonom, klimom i grejanjem. Doručak je kontinentalni.
Hotel Piccadilly 3* http://www.piccadillyhotel.com/camera_doppia.php se nalazi u centru Montecatinija. U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 klimatizovane i opremljene TV-om sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, a uključuju i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Zucconi 3* http://www.zucconihotel.com/index.htm se nalazi u centru Montecatinija na 50 metara od glavnog trga.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, besplatan wifi u svakom delu hotela. Sobe su 1/2 i 1/3 klimatizovane i opremljene TV-om sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima, a uključuju i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Innocenti 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Giovanna 3*, http://www.hotelgiovanna.com/ nalazi se na 350m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Concordia 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Valdinievole 3* http://www.hotelvaldinievole.it/index.html ,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola - kontinentalni.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela . Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Hoteli pružaju uslugu kontinentalnog doručka na bazi švedskog stola.
Kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

 

NAPOMENE:
- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
-Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
-Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja: zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteteta stajališta i uslova na putu.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
-Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Eta Tours zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
-Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
-Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice , gotovina…), kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
-U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i palćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
-Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
- Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 11/2015.

Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000001270, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE“ A.D.O Beograd

 

Cenovnik br. 1 od 21.11.2017.

 

 

 

engleski prevod  nemacka prevod


info-rez.png 

first-minute 

 last minute

Ukoliko želite prvi da saznate
sve o našim ponudama i akcijama
ostavite Vaš mail
 
 
 
facebook.png

Sava osiguranje

milenijum osiguranje

 

 

procreditbank.jpg
Kursna lista za današnji dan

 

komercijalna-banka-banner.jpg